Soutěže

Přihlaste se do nového soutěžního ročníku 2023/2024

Termín pro zaslání kompletně a správně vyplněné přihlášky je stanoven do 19.6.2023 24:00 na email LK@hokejbal.cz.

Formulář přihlášky ponechte prosím jako otevřený dokument - nepřevádějte do pdf, ani jinak neupravujte, formulář je naformátován pro další zpracování!!!

Propozice budou aktualizovány po uzávěrce přihlášek a tím i známých počtech týmů v jednotlivých soutěžích. Poté Vám budou znovu zaslány a také budou v konečné podobě k dispozici na svazovém webu ke stažení.

Šedě jsou zvýrazněny zásadní změny oproti loňským Propozicím.

Důležitá sdělení

Do přihlášky uveďte návrh domácích časů jednotlivých kategorií. Tyto časy budou zároveň uvedeny v pracovním rozpisu pro připomínkové řízení. Ušetříme tak 14 denní proces. Současně vytvoříme prostor pro regionální LK, které by Vám rozpisy nižších soutěží a soutěží mládeže mohly vydat rovněž o něco dříve.

Pokud budete uplatňovat slevu v 1. Lize za B tým, musíte i tento tým do přihlášky ČMSHb vyplnit (bude s nulovým startovným). Následně ho také přihlásíte do příslušné regionální soutěže, kam budete odvádět startovné.

S úhradou startovného vyčkejte na fakturu, kterou vystaví a zašle Ekonomický úsek ČMSHb. Z důvodu zajištění funkčního kontaktu mezi klubem a EÚ ČMSHb uveďte prosím v přihlášce do příslušných rubrik dvě kontaktní jména a telefon + mail na tyto osoby.

Dokumenty ke stažení: