Soutěže

Přihlaste se do nového soutěžního ročníku 2021/2022

Termín pro zaslání kompletně a správně vyplněné přihlášky je stanoven do 28. 6. 2021 24:00 na e-mail LK@hokejbal.cz.

Formulář přihlášky ponechte prosím jako otevřený dokument - nepřevádějte do pdf, ani jinak neupravujte, formulář je naformátován pro další zpracování.

Propozice budou aktualizovány po uzávěrce přihlášek a tím i známých počtech týmů v jednotlivých soutěžích. Poté Vám budou znovu zaslány a také budou v konečné podobě k dispozici na svazovém webu ke stažení.

Žlutě jsou zvýrazněny změny oproti loňským Propozicím.

Podrobnější informace ke změně formátu PMŽ budou ještě klubům poskytnuty formou telehovoru v neděli 20. 6. od 19:00 hod. Klubům, které plánují tuto kategorii přihlásit nebo přihlášení zvažují, je účast na tomto telehovoru doporučována. V případě zájmu proveďte přihlášení na tomto odkazu.

Pokud budete uplatňovat slevu v 1. Lize za B tým, musíte i tento tým do přihlášky ČMSHb vyplnit (bude s nulovým startovným). Následně ho také přihlásíte do příslušné regionální soutěže, kam budete odvádět startovné.

S úhradou startovného vyčkejte na fakturu, kterou vystaví a zašle Ekonomický úsek ČMSHb. Z důvodu zajištění funkčního kontaktu mezi klubem a EÚ ČMSHb uveďte prosím v přihlášce do příslušných rubrik dvě kontaktní jména a telefon + mail na tyto osoby.

Věnujte prosím velkou pozornost dokumentům „Kompenzační program“ a „Program podpory“, které zohledňují a reagují na neplnohodnotnou sezónu 2020/2021 formou podpory klubům. Více se dočtete ZDE

Dokumenty ke stažení: