Reprezentace

Dvacítka zahajuje přípravu

Repre U20 - Hlavní trenér českých juniorů a první asistent zlatého týmu z Plzně 2009 Jiří Mašík zahájil setkáním nového realizačního týmu nový reprezentační cyklus.V realizačním týmu jsou dva nováčci.

Mašík bude skládat již třetí „dvacítku“ - tentokrát to bude pro prestižní domácí mistrovství světa v roce 2012 v Písku. Na lednovou reprezentační akci do Plzně budou pozváni hráči, kteří budou věkově spadat do U20 v době konání mistrovství světa, tedy ročníky narození 1992 a mladší. „Dlouhodobý plán přípravy byl už dávno hotov, ale nabídka účasti na mezinárodním turnaji hned na začátku přípravy se neodmítá“ prozrazuje Mašík vítanou změnu plánu. Reprezentace do 20ti let se představí na lednovém Pilsner Cupu 28.-31.ledna v plzeňské hokejbalové hale.

Nominace na soustředění reprezentace U20 – Pilsner Cup

Brankáři :
Bečka Petr (Letohrad), Zelenka Michael (Kert Park), Květoň Jakub(Most), Hubálek Michal (Rakovník)

Obránci :
Vašek Martin (Karviná), Hofmeister Lukáš, Peroutka Petr (Plzeň), Barva Jan, Krejčí Roman (Pce), Blaško Jan (Jihlava), Hofbauer Jan (Most), Loveček Jan (Vsetín), Hunal Martin ( Jindřichův Hradec ), Lev Štěpán ( Kladno )

Útočníci :
Oslanec Libor, Liboska Karel (Karviná), Ondra Petr, Průcha Michal (Plzeň), Polívka Miroslav (Kladno), Chytrý Marek (Most), Ingršt Matouš (Pce), Krejčík Josef (Hradec), Protzner Jaromír, Halbrštát David (Letohrad), Švec Štěpán, Vostrčil Jakub (Č. Třebová), Štěpáník Radim ( Kovo ), Bittner Ladislav ( Náchod ), Deveri Danko ( Jihlava )