Mládež

Vyhlášení projektu Sportovních dní školek a družin 2020

Vyhlášení nového ročníku se dočkaly také projekty sportovních dní školek a družin, které se uskuteční také v roce 2020. Neváhejte se do projektů zapojit také vy a uspořádejte akce pro předškolní a školní mládež.

Sportovní dny školek čeká již šestý ročník. Projekt zaměřený na předškolní mládež je velmi vítanou akcí, která představí hokejbal těm nejmladším. S postupem let se zapojuje čím dál větší množství mládežnických středisek.

Pro školní mládež se naopak pořádá Sportovní den družin. Myšlenka tzv. "družinové hokejbalové superligy" se zrodila a byla prvně realizována před 10 lety na základní škole v Pardubicích Svítkově, kde se projekt rozvinul do současné podoby. Projekt sportovních dní družin nebo družinových superlig, jak bývá mnohdy označován, má v ČMSHb po stránce organizované podpory tříletou tradici. Projekt cílí na mládež 1. - 4. tříd docházejících do školních družin a snaží se využít prostoru ve školních družinách k realizaci hokejbalových aktivit pro mládež. Projekt má řadu alternativ a lze jej zorganizovat v několika podobách.




Realizace projektů se doporučuje v měsících s přívětivějším počasím. Obě akce jsou určené pro chlapce i dívky. Sportovní dny školek se doporučují pořádat v dopoledních hodinách, Sportovní dny družin naopak v hodinách odpoledních, v čase mezi 13:00 a 15:00 tak, aby navazovaly na program škol.

Více informací naleznete pod Sportovní dny školek a Družiny.

Důležité kontaktní osoby:

Roman Hnátek - nabory@hokejbal.cz a 773 773 044 (koordinátor náborových projektů)

K oběma projektům je možné získat také podporu z programu Náborový set.

Dokumenty ke stažení: