Mládež

Mládežnický set

KM ČMSHb uvolňuje informace o programu podpory mládežnických hokejbalových klubů s názvem "Mládežnický set". Ambicí projektu je podpořit mládežnické celky při pořízení cenově nákladné položky brankařské výstroje i dalšího vybavení a zjednodušit klubům kroky na jejich úspěšné náborové projekty.

Komise mládeže ČMSHb představuje hokejbalové veřejnosti čtvrtý ročník projektu s názvem „Mládežnický set“. Mládežnický set obsahuje pro rok 2019 tři varianty sportovního vybavení pro mládež. Jednou z alternativ je brankářská výstroj včetně volby velikosti (složení setu – 1x brankařské betony, 1x lapačka, 1x vyrážečka, 1x hokejka a další drobné vybavení). Druhou možností je set tvořený 10 kusy helem s košíkem včetně možnosti volby velikostí a barvy. Třetí alternativou je set složený s hráčských rukavic různých velikostí včetně možnosti volby barevné kombinace. O podporu a přihlášení se do projektu se mohou ucházet všechny mládežnické celky startující v soutěžích ČMSHb pro soutěžní ročník 2019/2020 dle níže stanovených kritérií. 

Přihlášky do projektu adresujte do termínu 30.6.2019 na emailovou adresu komarek@cmshb.net a následně originál žádosti včetně jeho příloh zašlete v elektronické podobě na km@hokejbal.cz. Žádost musí být zpracována na předepsaném tiskopisu žádosti v samostatném textovém dokumentu včetně kompletního vyplnění všech položek a údajů. 

Cíle projektu Mládežnický set:

  • Podpořit materiálně mládežnické celky.
  • Vytvořit návaznost od procesu náborové činnosti k udržení nových hráčů v hokejbale.
  • Přispět k tvorbě mládežnické základny formou materiální podpory.


Důležité kontaktní osoby:

  • Martin Komárek - komarek@cmshb.net a 773 781 132 (předseda Komise mládeže)
  • Ondřej Almaši - 776 871 912 (Využijte pro konsultace o obsahu a velikostech komponent brankařské verze setu)



Dokumenty ke stažení: