Zprávy cmshb.cz

Final Four v novém termínu a na známém místě

Finálový turnaj letošního ročníku již zná své místo konání a také nový termín, na kterém se se zástupci soutěžního úseku dohodli zástupci všech zúčastněných týmů.

Z důvodu prodloužení finálové série 1. Ligy a přípravných kempů reprezentací před Mistovstvím světa v Liberci, kterých se zúčastnilo díky výborné práce s mládeží množství hráčů z řad účastníků finálového turnaje, byl se zástupci klubů domluven nový termín konání na první víkend v září. Zároveň byl na základě zájmu určen pořadatel turnaje. Finálový turnaj Českého Poháru se tak odehraje v kladenské aréně, která bude hostit čtyři nejlepší týmy této soutěže napříč výkonnostními kategoriemi.

„Jsme nesmírně potěšeni přístupem všech čtyř týmů, jejichž zástupci se bezproblémově shodli na novém termínu s ohledem na termínovou listinu účastníka finále 1. Ligy z Blatné a také tím, že finálový turnaj chtějí odehrát s kompletními sestavami a zabojovat o vítězství v této soutěži v nejlepších možných sestavách“, okomentoval gentlemanskou dohodu týmů Jaroslav Pikula ze soutěžního úseku.

Nový termín Final Four Českého Poháru: 2.-3. září 2023

Místo: Městská hokejbalová aréna Kladno

Účastníci: HBC Kladno, HBC Hostivař, HBC Svítkov Stars Pardubice (všichni Extraliga), TJ Blatná Datels (1.Liga)