Poslední volná místa na únorové webináře! Jak na motivaci hráčů v podání profesionálního kouče?

Leden se nezadržitelně chýlí ke konci a s příchodem nového měsíce je tu další série nesmírně zajímavých webinářů pro trenéry. Na své si přijdou trenéři gólmanů, kteří například zjistí, jak na tréninky svých brankářů s minimem pomůcek. Mgr. Václav Petráš pak představí zajímavá psychologická témata.

>>PŘIHLASTE SE NA WEBINÁŘE ZDE<<

Hned první den v únoru odstartuje nesmírně zajímavý a obohacující webinář s Bc. Ondřejem Almašim, jenž trenérům prozradí, jak na trénink brankářů s minimem pomůcek. Následuje Car coaching v podání profesionálního sportovního psychologa Mgr. Václava Petráše, jenž se v rámci svého webináře o den později 2. února zaměří na to, jak z pozice rodiče komunikovat s dítětem před, během i po výkonu a mnoho dalších tipů a zajímavostí. 11. února přijde na řadu webinář pod vedením velezkušeného mládežnického trenéra Mgr. Martina Komárka, který se zaměří na rozvoj dovedností v zápasových podmínkách.

Jak motivovat hráče? 

Druhou polovinu února odstartuje webinář vedoucího úseku reprezentací ČMSHb Mgr. Milana Maršnera – hlavního trenéra juniorských mistrů světa kategorie do 20 let z roku 2018, který představí roli středního útočníka, jeho význam a podobně. Na tento webinář zbývá poslední volné místo! Únorové webináře pak zakončí Mgr. Václav Petráš tím, že trenérům pomůže v motivaci hráče na utkání proti velmi silnému, respektive slabému soupeři. Přihlášky na webináře a detailní informace o webinářích najdete v odkazu níže.

>>PŘIHLASTE SE NA WEBINÁŘE ZDE<<