Mládež

Vyhlášení projektu Náborový set 2020

Komise mládeže přináší organizátorům náborových projektů mládeže informace o čtvrtém ročníku projektu podpory náborových akcí mládeže. Projekt je pojmenován "Náborový set". Co si pod těmito dvěma slovy představit? Co set obsahuje, a jakou cestou je možné jej získat?

Náborový set obsahuje 24 kusů hokejek dětských velikostí obou zahnutí (pravé, levé). O podporu a přihlášení se do projektu se mohou ucházet celky zapojené do organizace projektů HPD (kategorie I.), Sportovní dny školek a družin.


Cílem akce a hlavní myšlenkou projektu je podpořit organizátory projektů Komise mládeže ČMSHb zaměřující se na školní mládež cílových náborových skupin. Projekt si klade ambice přispět ke zdárné organizaci náborových projektů (HPD kategorie I, Sportovní dny školek a družin) formou dodání setu dětských hokejek. Set dětských hokejek zapůjčitelný dětem na školních akcích může být jedním z bodů zdárné realizace náborových projektů.


Forma podpory:
  • Dodání setu 24 kusů hokejek dětských velikostí obou zahnutí (pravé, levé).
  • Zajištění dodání setu na adresu dle zadání žadatele.


  • Organizátoři a kluby mohou náborový set získat od 1. 3. 2020 do 30. 9. 2020 po odeslání přihlášky do projektu na adresu km@hokejbal.cz. Žádost o podporu musí být kompletně vyplněna.

    Náborový set je možné získat pouze 1x ročně.

    Dokumenty k projektu naleznete ZDE.

    Koordinátor projektu:

    Roman Hnátek - km@hokejbal.cz a 773 773 044 (koordinátor náborových akcí mládeže)

    Dokumenty ke stažení: