Vynucená pauza? Jsou tu opět nesmírně zajímavé webináře pro trenéry!

Stejně jako na jaře letošního roku, kdy nejen hokejbalový svět zasáhla dlouhá vynucená pauza z důvodů epidemie covid-19, přináší trenérsko-metodická komise Českomoravského svazu hokejbalu další zajímavé a přínosné webináře pro trenéry. Celkem jich do konce roku proběhne 7!

>>REZERVACE NA WEBINÁŘE<<


První webinář startuje již ve čtvrtek 22.10. a ponese téma „Jak co nejefektivněji zorganizovat trenérskou jednotku s minimem pomůcek“. Webinářem bude provázet zkušený reprezentační kondiční trenér a specialista na brankářskou činnost Bc. Ondřej Almaši. Druhý webinář startuje v pondělí 26.10. v 19:30 s Mgr. Milanem Maršnerem, jenž představí zajímavé téma „Transition“. O co jde? To zjistíte na webináři. Účast na webinářích je uznána jako obnova trenérské licence na jednom semináři.

Hned první listopadový den se uskuteční webinář na téma: „Herní přístup ke stavbě tréninkové jednotky“. Trenéři se společně se zkušeným reprezentačním koučem mládeže Martinem Komárkem dozvědí podrobnosti o významu her v učení, proč jsou hry v TJ tolik důležité a další zajímavosti! Hned druhý den 2.11. se do akce vrhne Bc. Ondřej Almaši a prozradí, jak co nejefektivněji na přípravu brankářů s minimem pomůcek. Od 19.11. se do série webinářů zapojí profesionální sportovní psycholog Mgr. Václav Petráš, který od 19:00 odstartuje téma: „Jak rozvíjet zdravě fungující kolektiv“.

Listopadovou sérii webinářů zakončí 26.11. opět profík každým coulem Mgr. Václav Petráš, s nímž se trenéři budou těšit z poznatků, jak navázat funkční vztah s rodiči svěřenců. Prozatím posledním naplánovaným webinářem v letošním roce je příspěvek o rozvoji růstového přístupu svěřenců. Mgr. Václav Petráš se do akce vrhne 8.12. od 19:00 a trenéry obohatí o růstovém přístupu v trenérské komunikaci a o další zajímavosti důležité pro správnou a efektivní trenérskou práci.

>>NEJVĚTŠÍ SLEVY PRO REGISTROVANÉ HOKEJBALISTY<<