Další webináře s jedním z nejvyhledávanějších odborníků v oblasti sportovní psychologie!

Nouzový stav z důvodů pandemie koronaviru pokračuje a amatérské sporty stále stojí. Českomoravský svaz hokejbalu ale nechce zahálet a pokračuje v sériích zajímavých webinářů nejen pro trenéry! 18. a 29. března přijdou na řadu školení profesionálního sportovního psychologa Mgr. Václava Petráše.

>>REZERVACE NA WEBINÁŘE<<

18. března vypukne v 19:00 webinář, který se zaměří na důležitou individuální komunikaci se svěřencem! Jeden z nejuznávanějších odborníků v České republice v oblasti sportovní psychologie Mgr. Václav Petráš prozradí, jak na individuální zpětnou vazbu, práci s motivací a cíli a jak být mladému sportovci mentorem, nejen trenérem.

Další nesmírně zajímavý webinář pro trenéry licencí B a C se uskuteční 29. března opět od 19:00. Mgr. Václav Petráš provede všechny trenéry, kteří na sobě chtějí pracovat a vzdělávat se, týmovou kulturou. V ní je opravdu důležité zapojit jednotlivé členy kolektivu. Profesionální sportovní psycholog se také zaměří na sportovní i nesportvoní role v rámci kolektivu, „jsme více než jen sportovci“!