Mládež

Informace k projektu První školní den?!

"První školní den? První trénink hokejbalu!" bude v roce 2019 obohacen o školní předměty s tématikou SP juniorů a juniorek v hokejbale a je tak návazností na úspěchy celků na mezinárodních akcích. Kluby mohou získat k letákům navíc rozvrhy a sešity, obě položky jsou v chlapecké a dívčí verzi.

Co je podstatou projektu První školní den?

Projekt cílí na nábor mládeže ve velmi perspektivním období, tedy v září, kdy děti nastupují do základních škol, které jsou jednou ze vhodných alternativ oslovení dětí a jejich rodičů. Myšlenkou projektu je nabídnout žákům prvních tříd a jejich rodičům vhodnou alternativu sportovního vyžití v podobě hokejbalu v období, kdy děti a jejich rodiče hledají kroužky a sportovní aktivity pro nadcházející školní rok.

Projekt se zaměřuje na cílovou skupinu dětí věku 5 - 7 let.

Účastníci projektu jsou podpořeni dodáním letáků v grafické korektuře na míru žadatele a také dodáním školního setu. Alternativou pro rok 2019 je možnost změny barvy rozvrhu dle klubových barev žadatele. Školní set pro rok 2019 obsahuje dva školní předměty v podobě rozvrhu a sešitu, rozvrh si mohou organizátoři náboru doplnit klubovými informacemi. 

Přihlášky do projektu adresujte nejpozději do termínu 14.8.2019 na adresu nabory@hokejbal.cz. Více o projektu nalezente ZDE.

Náborová akce první školní den bude medializována také formou rádiového spotu.

Formulář vyhodnocení náborového projektu

Důležité kontaktní osoby:
  • Roman Hnátek - nabory@hokejbal.cz a 773 773 044 (koordinátor náborových projektů)
  • Dokumenty ke stažení: