Soutěže

Požadavky na organizaci kvalifikačních turnajů

Dovolte nám Vám připomenout, že na 6. a 7. 6. 2020 je naplánován Kvalifikační turnaj LSŽ a na 30. a 31. 5. 2020 Kvalifikační turnaj ELD. Dle aktuálního postavení v tabulce a dle Propozic soutěže se Vám naskýtá šance k postupu do této fáze soutěže.

Poptáváme touto cestou, zda máte zájem o pořadatelství tohoto turnaje v případě, že byste se na něj s Vaším týmem konečným umístěním ze ZČ probojovali. V příloze naleznete dokument „Požadavky ČMSHb na organizaci Kvalifikačního turnaje". Upozorňujeme, že v případě zájmu je třeba přihlédnout k programu ostatních soutěží plánovaných na Vašem hřišti.

Současně s potvrzením zájmu o pořádání kvalifikačního turnaje zašlete prosím přehled možností ubytování v místě konání a nejbližším okolí (názvy zařízení, adresy, kontakty), včetně kapacity lůžek a možnosti stravování přímo v ubytovacích zařízeních, či jinde.

Kvalifikační turnaj ELD 30. a 31. 5. 2020
Kvalifikační turnaj LSŽ 6. a 7. 6. 2020

V případě zájmu reagujte co nejdříve, nejpozději však do čtvrtka 30. 4. 2020, výhradně na oficiální adresu Ligové komise ČMSHb LK@hokejbal.cz, aby mohly být následně realizovány další organizační kroky.

Dokumenty ke stažení: