Ženy mají za sebou camp v Litomyšli, na který dorazil rekordní počet hráček!

V pátek 27.7 odstartovala na zimním stadionu v Litomyšli série letních kempů, prvním z letních soustředění byl Hokejbalový camp žen, na který dorazilo 44 hráček napříč kluby z celé České republiky. Děvčata absolvovala během tří dní vícefázový program pod vedením trenérů se zkušenostmi z reprezentačních výběrů. Od neděle 29.7 se pak do náročné, avšak zábavné dřiny vrhli talentovaní hokejbalisté kategorie U13. Z jeho průběhu budeme každý den přinášet ty nejčerstvější informace.

Litomyšl je pro své kvalitní zázemí tradiční místem pořádání letních přípravných kempů. V letošním roce dorazil na HCŽ rekordní počet dívek, pro které byly připraveny jak kondiční tréninky pod vedením Ondřeje Almašiho, tak tréninkové jednotky na ploše zimního stadionu vedené trenéry reprezentačního týmu žen Karlem Manhartem a Michalem Broulíkem.

Na kemp dorazila také početná skupina nadějných hráček, kterou bedlivě sledovala dvojice trenérů z juniorského celku dívek do šestnácti let, Lukáš Grebeníček a Honza Tabášek. Nejmladším hráčkám na campu bylo deset let a jejich nadšení pro hru skrývá velký potenciál do budoucna.

Hokejbalistky byly pozitivně motivované do dalších aktivit


Celým kempem se nesla velmi pozitivní atmosféra, která se přenášela z hřiště do pohybové přípravy a obráceně. Cílem realizačního týmu kempu bylo nejen předat cenné informace a rady, ale také pozitivně motivovat hráčky do dalších hokejbalových aktivit.

Fotogalerie z celého kempu žen -> ZDE!


Čtvrtý ročník HCŽ je minulostí. Věřme, že si kemp pro dívky našel své místo na slunci a bude i v budoucnu vytvářet prostor pro setkání, komunikaci a hokejbalový rozvoj všech hráček. V průběhu týdne přineseme čtenářům ohlasy účastnic kempu.